Snart Påsk!

Vet ni det är snart påsk! Och det ska bli så härligt och få vara ledig i 4a dagar! Längtar så mycket efter några dagar ledigt nu. Har jobbat en hel del på sistonde. Det känns i huvudet kan jag säga!

Sen när jag kommer hem är det EVE som gäller... där det är mera jobb att göra. Önskar ibland att jag hade någon i corpet jag litar 100% på att det blir gjort eller att  corpet mår bra rätt om jag är iväg. Men han som jag litar på 100% och vet och är moralisk är ju inte online så mycket, Dexter. Han är jävligt kunnig och han är moralisk och jämnlik! Och han kan ta hand om grupper och corp. Han är en ledare!

Sedan var det lite kalas i helgen med, igen.. Folk måste inte göra annat än o pippa på semestrana eftersom det är så många som fyller år i mars... Jag ska iaf INTE ha ett mars barn :D Alien barn!

Nu ska jag sova iaf så man orkar upp imorgon till jobbet. hehe. Sen går inte träningen bra nu. Svepte en hel pizza och börja se tjock och flummsig ut igen. :( Har vart på sånt gottis humör senaste tiden... Och misskött viktklubben... :( menmen... få ta ett regält tag i det nu imorgon! börja om på ny kula med nya tag.

Ha de gött....

Shopping helg

I helgen så shoppade vi kläder och åt på subway och mös i solen :) Det var en ganska så lugn helg inte mycket som hände direkt. Vi var på barnkalas för nelly fyllde 2 år. Sedan så var vi på kalas igår med. Så mest kalas och shopping :) Köpte min big popper också så man kan göra goda och inte brända popcorn :)Nu är det nära med :) Riktigt nära! Ska tatuera mig... ska bara vara riktigt säker på vad och vart den ska sitta... Så kanske om 1-2 år så har jag min första tatto. Ska bara tänka igenom ordentligt först... Motivet är jätteviktigt. Vill aldrig tatuera in något som enbart är fint. Utan något som betyder något och symbolisera något som jag vart med om i livet. Tycker det är superlöjligt att tatuera in något som endast är fint... Sedan är det skitfult och ha mer än 3 tatueringar på kroppen så jag måste göra den rätta från början. Vill inte bli en sådan brud som har massa tatueringar och piercingar. Sånna tjejer är skabbiga.

 

De motiven jag fundera på är att ha Thodde på min axel (ingen kan nog inte förstå hur mycket jag älskade den katten! Det är obeskrivbart.), tänkt tatuera in japanska för dotter, och om min mamma tautera in mamma isåfall så vi kan knyta banden där :) Sedan vill jag ha något som står för fadersgestalt, eftersom jag aldrig haft en pappa eller fadersgestalt vilket har verkligen bidragit med hur jag mår och "ser" på allt under hela mitt liv. Så det finns lite o välja på. Sedan har jag lite sånt som game-tatto. Computer och geeks tatueringar som:

Hur jävla cool och bra som helst. Döskrattade när jag såg den :)

 

Denna är cool med:

Nej det är inte kul och bli pwnad :D

Imorgon ska jag fan skriva ett blogg-inlägg med massor av coola tatueringar.

 

Älsklingen och jag firade våran 2års-dag tillsammans på thai-resturangen. Jag ÄLSKAR den maten! :) Så jävla gott!
Hexe (min bil) ska besiktas på onsdag :( så jobbigt när man vet vad som är dåligt med den... :) Men men jag SKA fixa handbromsen så du kan stå i en backe utan att rulla iväg :) Sen bävra jag inför bromsarna. De har legat på 2 gånger nu under de 2 åren jag haft bilen. Så det förvånar mig inte om det är likadant nu... suck...

 

Sen blir det att laga rost i år med! Han har fått tillbaka rosten, men det fixar jag. Ska dock se till att fixa det bättre nu med verktyg och grejjer så jag kan slipa bort allt... :) Eller så lämnar man in den hos rost-lagare, men då blir jag inte lika nöjd. Visst det blir kanske finare gjort, men det är inte jag som gjort det. :) Likadant när man klipper sig, det blir väll snyggare med en frisör som klippt, men det är inte jag som gjort det, därför blir det automagiskt snyggare om jag gör det, mina ögon :) Sen tycker jag att jag klipper mig själv snyggare också än en frisör som alltid ska klippa mig ful!

 

ajja sova nu! upp o jobba imorgon med telenor.se! jobba jobba


Semester...

Ja då var det dax o bestämma semester snart :) Sanslöst vad tiden går snabbt.

Nu soffa är på Ingång med, med recliner sånna som man kan ligga och få benstöd eller sitta i.

soffa
Typ sånt här. :)

Dock så är jag mest inne på att äntligen skaffa mig en System-digitalkamera. Har tänkt skaffa det nu i över 5år. Så det är snart dax. De är så dyra bara... över 5000 kr... :) så det står lite mellan nya soffor eller system-kameran.. kan inte välja!... hmmm....

canon

Annars är allt bra. Sitter på förvaltningen just nu. :) Funkar faktiskt helt ok. Kul med så mycket ansvar. Sitter helt själv och maintenanca hemsidan. Heeelt själv på en av sveriges största bolag :) Det är ett ansvartfullt jobb!

Ska sova nu här! Imorgon är det HELG!!! Efter jobbet då! :D

Födelsedagsbarn!

Finns inget mer och säga:

http://www.familjebilder.se/fodelsedagar/grattis-min-alskling/Grattis älskling! Älskar dig mest av allt! Du är det bästa jag vet. Vill leva med dig hela mitt liv. Så bra att vi har det så bra som vi har. Det var menat att vi skule träffas. Det var för-bestämt! Det vet jag. Du och Jag Christian! Du och Jag!


Äkta kärlek
Foto: Peter Sjöberg

hits