Vakna i ett U-land.

Plötsligt så inser man hur bekväma vi är med att bara trycka på en kran och få vatten. Fick lite panik imorse när inget hände när jag satte igång kranen. Gud vad bortskämda och bekväma vi är när man tänker efter. Skulle du gå 1 mil för att få vatten imorse?... Tänker på de personerna som går flera mil varje dag för vatten. Sedan så är det katastrof när vi är utan vatten i 3 timmar totalt.

Vattenläcka i Karlskrona

Nostalgia i Ronneby

IDag var jag och älsklingen på nostalgia. Lite synd att det är gammla bilar mest. Man vill se även nya fast lite mer exklusiva som Ferrarri, lamborghini, koenigsegg osv.

Men min stora favorit är endå Corvette. Den coolaste de hade var denna:
En sånhär ska jag ha nästa gång jag köper bil! :) Så jävla snygg så det inte är sant!


Någon mer som tänker på jönsonligan när man ser denna? :)


Dax o tanka?? :)


Sen kom man hem solbränd som en gris med! :(

Bra och mysig dag iaf!

Billån!

Snacka om vuxen man känner sig. Har nu ett Billån. Delat med en Sambo. Ett billån, lån delat med en sambo. Hehe...

Längtar så. Ska bli kul. Eventuellt får vi den nu till helgen. Sedan blir det bilder här kan jag lova! Om vi nu köper den. :)

Min hemlis! :P

Okej, nu kommer min hemlighet som jag nämnde i nån blogg sen!

Jag och Christian skall köpa bil tillsammans. Vi har båda nästan samma smak i bilar, och vi har snackat om det  ett tag nu. Så! Vi ska slå ihop våra pengapåsar och köpa en bil tillsammans. :) Längtar nu som fasen. :) Kommer avslöja vilken bil snart :) Vi har redan tingat en bil som vi ska åka och kolla på. Är den inte fin så får vi tillbaka pengarna.

:D

Tigerfadder!

Jag som älskar kattdjur var bara tvungen att bli tiderfadder. Det finns bara ca 3500 vilda tigrar runt om i hela världen och det är väldigt lite med tanke på att det fanns för 100 år sedan 100 000 st vilda tigrar.

Jag är som sagt en kattmänniska så jag är bara tvungen att vara med. 100 kr / månad är det. Väldigt lite!

Bli tigerfadder

 

Gör din insats du med!

 

Bli tigerfadder

 


1 år...

Ett år har gått sedan jag började jobba. Det har vart mitt bästa år i hela mitt liv. Jag har inte vart sjuk-anmäld en enda gång ifrån jobbet. :) Så all skit lär väll komma nu snart.

Jag tror ingen fattar hur glad och stolt jag är för att fått vara med 1 helt år ute i arbetslivet. Mött många motgångar och haft prestations-ångerst varje dag. Men endå har allt vart så sjukt roligt. Jag har lärt mig massor! Massor av allt... Inte bara en jävla massa inom programmering/webb. Utan även inom relationer. Har blivit social, fått bort min socialafobi. Har blivit sambo under året. Har vuxit och mognat regält som person. Jag har fått höra massa saker jag aldrig kunnat drömma om, att jag är någons drömtjej och att någon säger att jag är det bästa som hänt någon. Innan trodde jag det bara var prat, men nu tar jag åt mig. För det är faktiskt så.

För 1½ år sedan när jag fick min depression och panikångerst trodde jag aldrig jag skulle bli glad igen. MEN, det blev jag. Är så glad och tacksam för detta underbara året som har vart så underbart.

Förresten... snart sker det ;) jag väntar bara, men jag känner vibbarna. Tänker inte säga vad det är förrens den dagen inträffar om kanske ett par år eller nåt... ;)

Sedan har vi lite andra planer just nu. Kan säga att det handlar om att köpa en sak tillsammans. :) Få se, tänker inte säga något på den biten heller ;)


Jejja <3 Lillen... så sant, så sant!


Ta en dag i sänder...

Jag försöker ta en dag i sänder. Jag börja känna lite oro på något sätt. Vet inte om det är att jag behöver lite semester nu. Eller hur det ser ut om 3 veckor. Vart jag befinner mig eller liknande.

Fasen tänkt på en sak. Livet är som ett robinson-avsnitt. Man jobbar järnet. Gör allt för sina medmänniskor. Man jobbar på och kämpa på. Sedan blir man utröstad och sviken av sina "vänner". Lite komiskt faktiskt.

Helgen har vart ok. långtråkig men OK. Var på aspö igår med älsklingen. Aldrig vart där ute innan så det var lite coolt. Väldigt fint där ute iaf.

Jaha, har man kommit på bänken...

Hm jaha, jag var en av de konsulterna som fick åka. Eftersom de inte ska satsa inom det området jag äger på, så finns det inte riktigt något jag direkt kan göra... så är det tyvärr...

Så nu kommer jag sitta på bänken och pilla med annat viktigt som aldrig hinns göra annars. Jag blir ju inte arbetslös, jag kommer bara inte vara uthyrd utan hjälpa till internt. Något säger mig endå att jag kan få komma tillbaka, speciellt om de  börja utveckla. Menmen... jävligt tråkigt är det. Jag trodde jag satt ganska säkert eftersom jag är den enda som kan hela siten utantill i huvudet. Menmen... om den bara ska driftas så behövs inte jag. Det förstår jag.

Ska snart till bromölla med min älskling! Vi ska på bio, terminator. Ska bli kul och göra något annat på en vardag någon gång än o sitta hemma. Men men...

Känns lite vemodigt. Tråkigt... jag hoppas de ser hur pass mycket jag gjort och att de saknar mig så jag få komma tillbaka. Tills dess, ska jag samla MASSA kunskaper om det som jag behöver kunna mer på. :)

Bokat Gotland!

Jag och älsklingen ska till gotland i nästan en vecka, 6 dagar under våran semester. :) Det ska bli välidgt mysigt och kul att få åka till en sådan historie ö! Hoppas jag hittar snygga medeltids acessoarer. Vill ha öronhängen och bälten och hår-saker. :)

Ser så mycket ifram emot det. Det var dock inte billigt... 3000 kr var / person och då är inte mat, nöjen och dryck inräknat.

Ser framemot det så mycket att få resa med älsklingen.

Längtar, vill ha semester nu och gotland nu!


Finn-period (PMS) och kolla in min svullna öronsnibb! :D Den varades dagen efter. Nu är den ganska liten igen.

2 veckor kvar sen kan jag byta örhänge!

hits