Bokat Hotel!

PÅ lördag åker vi till Nyköping. Går i sthlm på söndag och sedan 2 dagar på kolmården! Ska bli kul att få se alla djur! :) Speciellt kattdjuren, tigrarna! :)

Ibland har man tur...

I förmiddags så krockade två färjor i nynäshamn, i Stockholm. Det var två gotlandsfärjor som krockade troligen pga Dimma???!!??.

Tur man har ibland. Vi skulle egentligen åkt hem idag, men vi antog att vi inte orkade vara borta i en vecka. Då hade alltså våran båt blivit försenad till oskarshamn :S. Sedan hade vi som tanke att åka till kolmården och då hoppa av i nynäshamn. Alltså ännu värre. Då kunde vi vart med på färjan.

Ibland har man turen i oturen. Så tråkigt för de drabbade nu när man själv vart med på en av båtarna så har man lättare att förstå situationen bättre.

Sånt ska ju bara inte hända heller. Lite dimma? Jojo, vad hände med all radar?? Sanslös olycka...
Så tråkigt för alla med vars semestrar blir förstörda. Usch usch. Tur att ingen dog iaf...

På väg hem. Vi sket i kalmar slott

65d6b125b6cf4a2302549f6b90230330.png

Kolla varifrån!

 

På väg hem. Vi sket i kalmar slott. Båda två är ap-trötta. Hehe. Så vi gick lite på ikea och sedan köpte vi fisk till akvariet.:-D ska bli så skönt och komma hem nu faktiskt.

 


Sista natten!

Sista natten i visby! Sedan kl 07.00 imorgon bär det av med båten. Ska bli skönt och komma hem efter en sån bra semester.

Idag så har vi ätit gott och gått på en guidad tur igen, denna gången en stadsvandring som tog ca 2h den med. Intressant. Insåg att jag tagit över 1000 bilder med och det är inte slut. Imorgon ska vi till Kalmar slott och gå där på en runda.

Idag köpte jag örhänge igen. Denna gången ett solhjul som de kallar det här ute. På den översta bilden av dessa ser ni en stor cirkel? Det är den mina örhänge skall efterlikna.


Bilden: Är ifrån
http://www.lansmuseetgotland.se Och du kan se den riktiga bildstenen på Gotlands museum i Fornsalen
Den bild-stenen ovanför är ifrån runt 400 e.kr. Coolt!

Nu ska  i sova. Ska upp kl 06.00 imorgon...! Båten går kl 07.00.

Visby domkyrka är den snyggaste ja

0-3c6e0fdbe2b71f94df2205f197ec2d68.png

Kolla varifrån!

Visby domkyrka är den snyggaste jag har sett. Helt underbar.


Äntligen i visby. Har gått på en i

0-70cef122b64eb1cf3dd1efdcc02fab4f.png

Kolla varifrån!

Äntligen i visby. Har gått på en intressant guidad tur om ringmuren i 2 timmar. Rekomendera verkligen det. Imorgon är det en heldag i visby sedan tidigt onsdag morgon bär det av hemåt. Med ett stopp i kalmar.


Historiska smycken! Blev helt gale

08fb82d873903db28e1f2e6aff61150c.png

Kolla varifrån!

Historiska smycken! Blev helt galen när jag hittade en affär som sålde historiska smycken! Jättesnygga var alla och brons har jag inte sett i vanliga affärer så jag blev så förälskad i bronssmycken. Det blir mera sånt imorgon i Visby. Det lovar jag. Älsklingen tog tiden och jag tog 45 minuter på mig där inne. Tiden går fort när man har roligt. Om ni undrar så kommer mitt smycke ifrån folkvandrar tiden som var runt 600-talet någon gång. Jätte snyggt. Annat som köptes var en liten gubbe som nån hänger på örat. Och sedan ett par swarowski-örhängen med min födelsefärg, turkos.
Vill fylla hela men väska med historiska smycken! Älskar historia!


Skithus? Haha underbar!

0-30748e4fff333b8b107980d6cab4ffc6.png

Kolla varifrån!

Skithus? Haha underbar!


Skit väder. Skulle till visby och

0-3fec6f195317be45d38cf0dfeb98629f.png

Kolla varifrån!

Skit väder. Skulle till visby och titta lite inför vi ska dit imorgon. Då börja det åska som fan och regna. Jag gillar åska men inte nu när vi är ruinsugna och glass-sugen.


Fika stund. Dags för fika.

0-30a526282343b71282dcfccf2c9f80ad.png

Kolla varifrån!

Fika stund. Dags för fika. 2 pajer och lite vaniljsås. En cola och kaffe till sötnosen. 149 kr. Som hittat? :-S


Eve-abstinens!

Detta jag är på nu är ett rehabliterins-läger. Jag har sådan eve-abstinens att jag just nu vill kasta ut datorn. Vi är ju mitt ute i ja någon stans och vårat mobila bredband har knappt kontakt. Så jag är så arg. Det tar 8a timmar att ladda ner eve exe-filen! Som tur så ska vi norr imorgon så då kanske vi kommer till ett ställe som har bra täckning så kan jag ladda ner Eve. Annars blir jag snart galen! Imorgon så skall vi iaf bege oss norr ut. Kommer till ett vandrarhem i Lärbo. Sedan ska vi försöka åka till Lummelunda grottorna och älsklingen skulle se något militäriskt museium också. Idag var vi längst ner i söder. Fhyy fasen vad coolt det var och högt! Tur man inte har höjdskräck. ;) Kommer biler på gubben Hoburgsgubbe när jag kommit hem. Menmen... Gonatt,,,

Näckrosor. Nomnom.:-D så fina.

0-5c334fda5445aacbabd76e7e20d8284c.png

Kolla varifrån!

Näckrosor. Nomnom.:-D så fina.


Kul. Känns som man paddlar i någon

-c5402599e2a2845558a44fde2aa3160.png

Kolla varifrån!

Kul. Känns som man paddlar i någon utländsk flod. Som man ser på tv.


Älsklingen och jag paddlar kanot!

5191fe1c6a44d0acd6de21b919aaadd1.png

Kolla varifrån!

Älsklingen och jag paddlar kanot! Helt underbart fint här. Ni skulle bara se hur vackert det är. Näckrosorna är underbara. Här vill jag bo. Underbart. Älsklingen sitter bak och ro på. Hehe. Älskar dig christian.


God morgon på er. Inget går upp mo

698f70dd4e96feb48d8ed808fcd060e7.png

Kolla varifrån!

God morgon på er. Inget går upp mot lite surf i sängen på en sån fin morgon! Nu blir det frukost. Fasen sovit rätt illa. Kliat överallt och så har jag trott att det krypigt massa djur i sängen. Lol.


Natti-dax

Nu sitter jag vid en bärbar äntligen. Det har faktiskt gått bra att MMSa in till bloggen idag. :) Lite coolt att man kan kolla vart man har vart på karta eftersom den känner av ungefärligt vart man är. Eller iaf inom vilken tele-mast man är närheten av 100% bra blir det aldrig. Ajja. Gonatt!

fin fint.

0-45d659dbd7ee645a5a047739744a81cd.png

Kolla varifrån!

 

fin fint.

 


varmt. Riktigt varmt är det här

4f13a6ed0dcc1607f06653b5655b92fd.png

Kolla varifrån!

 

varmt. Riktigt varmt är det här. Och mätt är nån efter en stor hamburgetallrik. Nu blir det att gå längs stranden. Är in kletad i solkräm. Luktar Bajs och är lite solbränd.

 


I väntan på mat. Behöver mat.

0358c0752ae095772d2b26752a519bf5.png

Kolla varifrån!


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I väntan på mat. Behöver mat.


Nu bär det av till havet.

0-48cfc816e8fb6fe9f8f9ce247d920380.png

Kolla varifrån!
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu bär det av till havet.
Får vi se om vi sjunker eller inte.


Imorgon bär det av!

Med ny kamera:Så imorgon åker vi till Gotland!

Första semester veckab har börjat bra. Åkt motorcykel för första gången i mitt liv tex:


Fin va?? :D haha

Så gonatt! Imorgon bär det av!

Mitt fynd på Tosia!

Enda sen jag såg någon reklam på bimbo gina-tricot så har jag velat ha sånna gladiator-sandaler. Romarsandaler what ever de kallas!

Tänkte först köpa dem på ellos för 500 kr. MEN... idag så hittade jag dessa på Tosia för endast 150 kr! Underbara! Helt underbara


Såhär ser de ut på mitt ben. Försäljaren sa att jag hade jägar-vader :) Vad det nu betyder :)

Och i speglen såg det ut såhär:


SUPER SNYGGA! :)

Bilder på bilen!!

Här kommer massor av bilder på våran fina nya bil som jag personligen tagit.
Älsklingen och jag älskar bilen :)


Såhär ser det ut när den blir ned-cabbad.Beautiful! Lovely!

Vi har köpt bil!!!

Jajjemen!

Lite små-repor och pill på den som vi ska lämna in den på rekonditionering för ett par tusen. Sen är den i nyskick.

Såhär kommer bilder på snyggingen. Våran Renault Megane Cabriolet. Hårdcabbe. Den är en -07. Gått 1400mil.


Snygging!!!Snygging igen!Upp-cabbad. Hårdcabbe. Den bara fäller ner hela taket i bagaget som ett dragspel :)Visst är den fin???

Både jag och Christian är stolta ägarer ;) Våran bil tillsammans! :)

!!!

Idag ska älsklingen och jag ner och kolla på bilen i skåne! Håll tummarna för oss att den är fin!

R.I.P MJ

Sitter och kollar på minnesceremonin.

Nu ska jag säga ett par saker om Michael Jackson. Jag tycker det är synd att han är död. Innerst inne så tycker jag jävligt synd om honom. Vilket liv han måste ha levt. Det kan inte vart lätt. Hans musik dansade jag till som en galning när jag var 2 år. Har spelat Jackson 5 i ensamblen på estetiska massor av gånger. Alla hans pedofil-anklagelser (vilka kanske stämmer inget jag vill uttala mig om). Han kan inte ha haft ett lätt liv. Och när han började plastikoperera sig så måste hissen stannat på mittenvåningen. Så synd att ingen hjälpte honom att tänka rätt att han ser bra ut och att han ska vara nöjd med den han är. Jag tycker så synd om honom och att han inte fick hjälp heller i tid. Sen att han hade ett apotek hemma med massor av smärtstillande och ångerstdämpande. Klart som fasen han har det. Det måste ju gjort hemskt ont efter alla dessa plastikoperationer. Så synd att han förstörde sig. Hade han inte kört ner sig så mycket så kanske han hade vart en större artist än idag.

Kommer ihåg SEGA spelet som jag spelade som en galning som liten :)

Sedan att han inte fått leva en vanlig barndom är också hemskt, kanske därför han drogs till småpojkar, han såg sig själv som så gammal som de var, för han växte ju aldrig upp. Han var ju en pojke innerst inne. Och sedan sägs det att han var gay. Nu är inte detta en ursäkt för att vara pedofil, bara en teori som jag har. Att det kanske kan vara så det var. Kan dock hålla på att skriva massor av pedofili ämnet. Att många föräldrar lever med det, men de utgör inte sina "behov". För de vet att det är fel. Vilket skrämmer mig endel. Då kan man ju diskutera vidare på det vem som gör en psykiskt sjuk, gärningarna eller tankarna? Nog om det!

Jag sörjer, väldigt tacksam för musiken vi fick uppleva och alla dessa moves han gjorde var helt sjukt bra.

Men...
han hade redan gjort sitt inom musiken! Det hade han, men tycker så synd att det skulle sluta såhär. Jag vill dock minnas honom när han var som bäst. Innan allt gick utför med plastikoperationer och skandaler. Därför kommer jag länka in en youtube film där han var i sitt bästa skick och snyggast!

Rest in Peace Michael Jackson.


OBS: 80-talet är det bästa talet som funnits! Älskar det makalöst mycket! Helt underbart!

Äntligen åska!

Vilket härligt väder det var igår! Riktigt härligt!
Jag hänge stooor läpp i fredags, vart åska runt om utom här i karlskrona så jag trodde jag skulle bli galen.

Den 30/6 såg det ut såhär:
(OBS. Alla bilder är ifrån dmi.dk)

Ingen åska i Karlskrona1/7. Åskan har omringat Karlskrona! Lol!Hm lite smått och gott runt om den 2/7 med.Karlskrona staden som Tor glömde kanske?? Jag hörde lite muller denna dagen men den kom fan aldrig hit! Helt sanslöst!Äntligen!!! Åskade ifrån kl 16.00 till 01.00 igår! :)Ja ni kan ju se hur det såg ut :) Myys!


Sedan, jag vill ju egentligen bli fotograf och velat bli det ett tag. Och så tänkte jag att nu jävla ska jag ta min första blixtbild, jag satt ute på balkongen från kl 21.00 till 23.00 och gav mig fan på att fotta min första blixt. Jag tog över 900 bilder sammanlagt och fick en(1) hyffsad bra bild! :)  Min första och enda blixt-bild. Ja jag är stolt över den :)

Här kommer den!

Copyright Jessica Lundgren 2009. Äganderätten på bilden tillhör Jessica Lundgren.


Men visst är den COOL!?!?
Jag är så jävla glad att jag tog den. Gått och vart jätteglad. Och vet ni. Imorgon ska det beställas ny kamera! :) Blir dock ingen systemkamera för de som kan filma var för dyra. Så det blir en annan dyr kompakt kamera.

Gonatt på er!

//En blixt-glad Jessica

:(

Det blir inte av i helgen tyvärr! :( Tråkigt. Menmen, hoppas bilen kommer ner till skåne snart så vi kan åka och titta på den.

Eventuellt i helgen...

Ska vi köpa bil. Men bara kanske :)

hits