Längesen man skrev

Var ett tag sen jag skrev här. Mycket har hänt på senaste tiden och jag har nu... jobb :) Helt ofattbart :)
Allt är bra förutom att jag brände mig mycket i helgen när jag var på sejlet i 4 timmar. Så min hud käka kortisonsalva 1% vilket var ganska högt enligt läkaren. Menmen. Så är det. Är man dum och gå ut utan solkräm och inte har vart i solen en enda timme under hela sommaren så är man. Fått tom sjukanmäla mig pga att det är så rött och irreterat. Första natten sov jag bara 2 timmar. Men i natt somnade jag 10 timmar :) Behövde sova det.

Sen har jag börjat spela eve också :) Mycket roligt... :)

Nyårsafton

Fan vad min 4atums bomb small! Köpte fyrverkerier för 800 kr. Mycket tycker kanske vissa. Men se det såhär! Jag festar 2 gånger om året. Har aldrig rökt massa skit ciggaretter sånt trams. Dricker 1 gång i kvartalet. Jag gör typ inget onödigt för pengarna, bara handlar elektronik osv. Så något onödigt måste jag ju kasta pengarna på och det gör jag 1 gång om året. På fyrverkeri. Hade jag haft jobb hade jag handlat för flera 1000 kr!!! Kan aldrig få nog av det.

Iaf Christian, David och Tim var hos mig. Vi åt hamburgare och drack lite cider. Tycker vi hade iaf hyfsat trevligt. Var ute och gick och jag var full sägs det! Haha av en cider yeah right?? Nej tankspridhet är inte samma sak som fylla. "Är du så full så du inte vet vad du lagt dina Airbombs!" Sas det till mig. Men nepp. Jag var bara tanksprid!! :D

Snälla ger mig fyrverkerier nu!!! Snälla! Vill ha! :(


Julafton

Julafton började bra. Vaknade lite sent dock :S Runt halv 11. Senast jag vaknat någonsin på julafton. :(
Men den var helt OK julafton. Firade hos min brossa. Och sen så fick jag mitt Guitar Hero! :D

Tindra fick så många saker så hon visste inte vad hon skulle kolla på :)

Sen satt jag och spelade Gutar Hero till kl 5 på morgonen!! :D haha.

Jul på Liseberg

Oj, haft endel att göra och helt glömt bort att uppdatera här.
Iaf den 16 december kl 07.00 på morgonen så begav vi oss till Liseberg.
Som tur väl hade vi fått låna Christians föräldras bil annars hade vi inte kommit iväg! Tim ringde på onsdagen innan avgångsdag att han inte kunde med, och där av att vi blev utan bil eftersom vi skulle använda hans. Men tur vi fick låna Christian och hans föräldras bil. Tack iaf.
När vi väl va uppe skulle vi checka in på vandrarhemmet, efter vi gjort det och parkerat bilen i garaget så begav vi oss till Liseberg. Direkt gick jag in i arkadhallen och det var bara en som spelade :D Så vi spelade några credit och sen begav vi oss på julmarknad. Det var väldigt fint där inne med ljus överallt i var enda träd. Man gick och mös. :)
Sen efter att gått runt lite och kollat på endel stånd och ätit mat så träffade vi bemanisarna och det va kramkalas som vanligt :D De är så mysiga. Alla är så uber trevliga. Sen träffade vi även skåningarna. :D
Sen efter att ha dansat lite och efter massa svett och liseberg stängt gick vi och duschade på vandrarhemmet och sen tog bilen och körde in till stan, gick en sväng och jag blev så sugen på att gå ut på pubben och ta en cider, men biljettiden för bilen gick ut snabbt så gick vi bara en liten runda.

Sen på natten hade jag ont i magen som jag alltid har första natten jag sover på ett vandrarhem :S Konstigt nog. Kunde inte sova alls bra. Men somnade sen.
Var ubertrött när väcka klockan ringde. Vi packade och gick in på Liset igen. Efter att ha kollat maskinen så var den smockfull med personer. Så vi spelade nån credit sen gick på marknaden igen, åt och sen så åkte vi lisebergstornet och gick i hotel gasten, haha, Stackars Christian, han blev lite rädd :D haha mysigt :)
Sen så spelade vi ITG lite till. Och jag klarade mina 2 första 11:or :D Blev överlycklig! Xuxa och Charline. :D

Sen på kvälla åkte vi hem. Och jag fick världens skrattanfall på MC donalds! Haha aldrig skrattat så mycket! :D haha

Tycker det var en hel trevlig resa :)

hits