Kan det blir mer julpyntat? Nej tr

7d318be1760a16b83d8e479d3a15611b.png

Kolla varifrån!

 

Kan det blir mer julpyntat? Nej tror inte det. Visst är julen mysig?

 


New Moon

Igår såg jag New Moon i Karlskrona bio. Visste först inte om det var ett skämt alltihopa med Bion. De har ju öppnat ny bio nu i Karlskrona. Man går in genom en liten dörr, upp för massa trappor som ser ut som att man går i ett gammalt lägenhetskomplex. Vi fick stå och köa i dessa trappor en bra stund. Sedan så kommer man in och de har nästan slut på pocorn. Och ingen riktig läsk och stället var skit trångt att få plats i att köpa saker (eftersom man fick köa). Dock.. man kommer in i bio salen. INGA huvuden framför sig. Ganska OK med benytrumme. Bra ljud och stooor bild. Helt klart mycket bättre. Kändes dock som att sitta i en aula på något vis. Vet inte om det var belysningen eller vad det var. Ganska så "kalt" ställe, inte mycket inredning.

Till filmen nu då:

Alldeles för mycket Drama och Romans. Verkligen en "Tjej-film". För lite action. ALLDELES för mycket fjortisar på bion... Och alla skrek i slutet av filmen. Varför får ni se själva när ni ser filmen :) Men att alla skrek i slutet så jävla löjligt och otroligt irriterande.
Dock var filmen fänglsande. Har aldrig sett en film som kan göra upp stämmningen och sån kärlek mellan två personer så bra. Det känns så äkta. Så otroligt bra. Man kan inget annat än att bli kär i filmen eftersom den utstrålar så mycket kärlek och så mycket vilja och hopp. Samtidigt som att det gör så ont på många ställen. Jag rekomendera varmt denna filmen.


Eh there's nothing else I can say.

27940fcd73c7848e7eb215fec9fad4a1.png

Kolla varifrån!

 

Eh there's nothing else I can say. En bild säger mer än 1000 ord.

 


Konstig dag...

När jag kom till jobbet idag stod det en julgran i entren. När jag gick in i byggnaden på Telenor så stod det adventsstakar lite här och där. Plötsligt händer det. Över ett dygn och helt plötsligt är allt julpyntat. Jag hinner inte med! :) Har inte börjat julpynta ännu här hemma. Men det kommer nu i helgen. :) Ska försöka åka på julmarknad också på söndag. Sedan nästa helg är det bubbetorps julmarknad. Tiden nu är underbar. Den bästa tiden på året.

Jag fyller år också snart. :) Jag får frågan ofta hur det känns att fylla år så nära jul. Det är bäst. Jag har två julaftona brukar jag säga :) Det är ljus och julbelysning överallt. Jag får presenter med julpapper på oftast (finns ju inget annat i affärer såhär dags). Så ja, det är lite som lill-julafton. :)

Julbloggen är klar!

Nu är min julblogg färdig designad av mig. Stylad och klar! Enjoy... juletiden.blogg.se

Baby förberedelser!

Nu har älsklingen kommit hem ifrån åland. Var tomt i sängen i torsdags, men gud vad utvilad man var :D
Jajjemen. Nu har vi baby förberedelser här hemma :)

Handlat saker till den lilla kissen för 2000kr hittils. :) Så kul, känns nog som man ska få barn eller liknande. Man vill bara att han ska få det så bra här.


Matskål + mat. Står och väntar på att få användas.


Toaletten!


Köpte en kattungepåse med leksaker, godis, borste och halsband.


Leksaker!

Här i ligger klösmöblen. Ska sätta upp den helgen innan han kommer.

Så spännande detta ska bli! Tur man inte är ensam om kostnaderna. :)

Empty bed

Lite tomt här just nu. Kommer kännas konstigt att gå och lägga sig ikväll. Det är inte riktigt som det ska. Inte så konstigt kanske. :)

Nu är det snart dags för våran lilla bebbi att komma hem :)

HAN är underbar! Min drömkatt!


copyright (c)


copyright (c)

UNDERBAR

Äntligen är denna min. Visst är de

0fbcd2b094025f33351266ef953a0a01.png

Kolla varifrån!

 

Äntligen är denna min. Elder scrolls Oblivion VI. Visst är den fin?? :D . Har spelat väldigt mycket redan av spelet. Men nu har jag det. Det är många quest kvar men storyn är jag nästan klar med. Men sjukt mycket mera att utforska. Äntligen!

 


Min spel-profil!

Här är min spelprofil: http://www.xfire.com/profile/jejja/

Kan ni se alla spel jag spelar. :) Just nu denna helgen har jag spelat mest Fallout 3.

Har köpt lite expansions pack till fo3 så jag tänkte spela igenom spelet :)
Om du också har xfire. Lägg till mig som kompis.

Ny blogg!

Ny blogg igen :D.. Denna gången en Juleblogg där jag kommer skriva om Julen mest om jag nu får tid till en :) Mycket jobb just nu.

Kommer dela med mig av mitt aldeles egna recept på mjukpepparkaka tex.

Längtar så till Julen nu! :D

juletiden.blogg.se

Den kommer bli snyggare med tiden. Ska få ett juligt thema :)

hits