Lagat Rost!

Jaa, jag har ju lagat rost med på min bil! Det måste jag visa :D Eh, läste lite på internet om hur man kan laga rost. Besökte mekonomen 2 gånger innan jag bestämmde hur jag skulle göra. Kan även säga att det tog 3 dagar eftersom jag även vaxade och tvättade bilen :)

Rosten var runt hulen på alla 4a hjul. Det är ganska klassiskt att få rost där för renault meganen... tyvärr... Den hade börjat rosta för 1 år sedan och nu stod jag inte ut att se han rosta mer.Innan jag tog på rost-ätaren så tog jag bort all lack som satt löst...Rost-ätar-creme. Denna äter bort rosten. Tror det eller ej. Det funkade kalas :)Efter det torkade jag bort skiten och tog lite sandpapper och gjorde rent.

Sedam sprejade jag på baslack. Den gråa..Baslack. Som även ska göra så att den inte rosta så lätt.
Det var inte lika mycket rost fram... Men lite endå att fixa.
Efter att maskeringstejpen tagits bort.Sedan var det dax att speja på sprut-spackel, som jag sedan slipade ner med ett tunt sandpapper för att få en len och fin yta att lägga slutlacken på.


Sprut-spackelJag hittade även lite rost under bagage luckan som jag tyckte jag skulle ta tag i medans jag va i farten. Annars skulle det alldrig bli gjort.


Lilla Hexe då... hehe
En av rostfläckarna under bagageluckan.
Sprut-spacklet blev såhär. Bara att börja slipa ner med ett fint sandpapper.Hmm tyvärr tog jag inga bilderr innan jag tog på sista lacket... men det var endå bara lite slipad slät yta. Så jag har redan förberett som alla kockar på tv gör: Whooolla!Efter sista lacken... (Hehe titta inte på däcken råkade spreja lite :D)Vit och fint eller hur?
Sååå fin!
Ingen rost längre under bagageluckan :D

Så fiiin. Det var allt från mig... Hej

Oktoberfestival - Höst!

Då åker jag och Christian på oktoberfestival på torsdag i munchen med jobbet. :) Ska bli kul. Min första resa utanför norden så det känns extra spännande. Och första flygturen utrikes, bara flygit till sthlm innan.

Helgen har vart lugn o bra. Vi har handlat lite fiskat. Sedan städade jag heela lägenheten :) Hehe... Trivs som fisken just nu i livet. Allt har vart bra nu ett bra tag.
Snart är det höst med.

Älskar mitt jobb just nu :)Såhär ser ett vanlig kök ut efter jag har vart där. Jag är bäst på att alltid komma ihåg att stänga dessa dörrar efter mig :DMina blommor på balkongen sjunger nog sin sista refräng nu. Så fina de har vart.

Höres \o

Höstens mode - Fulaste som finns

Jag har aldrig vart med om något fulare mode än årets mode. Jag kommer inte följa det ett skvatt. Man ska gå runt och känna sig som en tant... dessa tunikor gör så att man känner sig 100meter bred... Dessa stickat och fula ull jackor osv med 2 knappar vid sidan om varandra... Konstigt mode. Mycket konstigt.  Dessa... ja vad de nu kallas.. västarna!!! Herregud! Det är så fult!
Det enda jag gillar är de lång t-shirtsen som går över gumpen. Det känns skönt och ledit på något sätt. :)

Aquarious!!

Jajjemen!
Skaffat äntligen ett akvarium! Som jag har letat. Det blev ett hörnakvarium :) 70liter. Ska fixa lite med det. Kommer inte ha vissa saker i det som jag har just nu.

Just nu ser det ut såhär:

Ska bli kul och inreda det med saker man tycker om sen :)

Götheborg!

Idag var vi och kollade på götheborg. Skeppet som gick på grund i Götet efter en fraktresa... Ett fint frakt-fartyg som var med i det indostiska kompaniets tid.Fin va? :)

Man börjar komma på plats

Japp man börjar komma på plats nu här i lägenheten :) Nytapetserat sovrum :)
Vi fick välja tapet själv men karlskronahem är verkligen bäst på att sätta gränser över vad man får tapetsera eller inte. Bara gråa, vita, beight, gula, ljusa-färger... så vi drog till med den färgfylldaste i pärmen. Blodrött :D Till en början tänkte vi att det skulle bli hyffsat. Men nu är den lite för mörk tycker jag. Men tror vi kan fixa det med lite mer spotslight som ska in handlas snart
Så här äcklig var tapeten. därav vi fick det nytapetserat.

Ska när jag få tid posta en bild på den nya tapeten... Hehe...

hits