Mallorca!

Var ju på Mallorca en sväng med jobbet.

Det var riktigt roligt. :) Tänkte posta lite bilder där ifrån :)


På mallorca fanns dessa riktigt coola buskarna, tror det är någon lilja. Det vi märkte var att de växterna vi har inomhus, växte som gigantiska buskar och träd här nere. :) Lite fuskigt. :)Det blev faktiskt dopp i havet, poolen och inomhuset spaet på hotellet. Så GÖTT! Vi hann även med en liten drink vid poolen. :)Till min totala lycka kom denna efterrätten. Jag ÄLSKAR ju ananas! Det var cocos-glass och ananas med  florsocker. Så enkelt och gott.

Rätt om det var en konferens-resa så fick vi en dag för oss själva, med utflykt. Den dagen började med att vi badade och la oss framför poolen. :)Inte helt illa va? :)Lite drink :)Besök i en liten pitoresk by utanför all turism. Underbart att känna lite kultur. Vi var i en liten by för att få gå på en olivolje-fabrik.Detta var så fränt! Bergen var så höga så de försvann in i molnen. Riktigt coolt. Bilderna gör det inte rättvist för hur det var att vara där.


Jag älskade den lilla lummiga staden där. Lugnet, värmen och alla mysiga hus. Hade nästan velat ha ett hus där nere i den byn. Så otroligt mysigt ställe.

Och gud så skönt och vara på ett turistställe fast under lågsäsong. Såååå skönt! :)

Startat ny blogg

Jag vet. :) En blogg till. Men åh det är så kul och starta projekt. :) Återkommer med länk.
Har fått en ny bok också som ligger och väntar på mig. Samt är jag aptrött efter att ha haft full rulle nu snart varje dag i 2 veckor. Förra helgen var jag på konferens-resa på Mallorca. Imorgon ska jag sova UT! :)

hits