Höst mys!

Åh höst mys! HÖST mys! Kisseungen är nu 4 veckor med :) Tiden går så fort.

Var ute med älsklingen igår på resturang. Tanken var att vi skulle geocacha, men det regnade för mycket så vi körde till Karlssons och sedan så åt vi på Ferali. De har världens goaste Kebabtallrik! mmm.

Försökte ta bilder på träd som håller på att tappa löven. Fick ett par riktigt fina bilder. Litet smakprov:


Copyright: Jessica Lundgren 2009

Älskar lövens färger nu. :)

Vi har försökt hitta på ett namn till kisseungen, men älsklingen envisas om att kalla katten SKALLE-PER efter han i ronja rövardotter som hoppar och fiser samtidigt. Hehe, tycker så synd om katten att få ett sådant namn. Men lite charmig är det allt. Hehe... Nä vi ska nog komma på ett bra namn. Annars så passar ju Skalle-per in på mig, för jag kan hoppa och fisa samtidigt. ;)

Trött!

Har pillat med möblerna idag och städat osv, är helt slut i kroppen! Skulle ju jobbat idag, men icke! Jag hann inte. Sedan kom Josse och hennes pojkvänn på besök. Inte träffat henne på 1½ år! Det är katastrof. Så tråkigt. Menmen, nu ska vi ses lite oftare tycker jag allt :)

Ska ta och lägga mig nu snart efter en 30mins dusch. Det behövdes jag luktade nog både bajs och svett. Fhy fan vad jag stank. Menmen. Nu blir det natti natti brevid älskligen här.

En shopping dag i kalmar. Spendera

0-46f5c4750856ae89acfc17849d3d3ce5.png

Kolla varifrån!

En shopping dag i kalmar. Spenderat 3000 på ikea. Köpt en spegelbyrå, nattduksbord och en förvaringsmöbel i serien malm. Tycker malm serien ikea har är fint. Nu är det vägen hem som gäller. Drygt!


hits