Lungt vatten... Influensa-sprut!

Nu har jobbet lugnat ner sig lite mera. Jobbar inte övertid längre iaf :) Snart är det jul också! Det ska bli helt underbart att få fira jul med Christian i våran egna superfina lägenhet. Längtar tills vi ska pynta den :) Sedan ska vi skaffa gran med :D Denna julen ser jag fram emot! Annars är allt bra. Helgen har vart lugn och som vanligt. Vart mest med pojken. Det enda man saknar som man hade som student är att kunna ligga kvar i sängen till 12 på förmiddagen och slippa gå ut kl 7 på morgonen och skrapa isiga rutor... gör ont i hela kroppen av tanken. Skulle ta influensa-sprutan. Men de rekommenderade mig inte att ta den. Jag var få ung och skulle helst få influensan så min kropp bildade immunitet mot andra sjukdomar och influensa-släkten som inte sprutan gav en. Är innerst inne glad att jag slapp den. ;) Ska ta och ändra om här i bloggen så fort som också. Få det mer snyggare. Sedan registrera en domän som re-directar till denna sidan. kan bara inte komma på något bra domän. Ha det smutt!

Fallout 3

Har testat fallout 3 nu i ett par dagar.

Min reakton över spelet, eftersom jag är en oblivion älskare så får det endå godkänt. Man känner verkligen igen sig i endel saker som kommer från oblivion. Bland annat att man ska köpa hus osv i städer. Att du är instängd i valut 101, i oblivion är du instängd i fängelse i början. Samma stuk när man ska skilla.
Jag tycker miljöerna är för enformiga. Visst det kan bara se ut på ett sätt när en stor bomb slått ner. Men endå är det lite tråkigt på något vis. Det är ingen mysig musik som i oblivion dock kan jag inte sätta fingret på vad för slags musik det skulle vart då. Sedan tycker jag det var lite knepig inv. tools. Alltså den man väljer vapen på osv. Sen lite svårt med dessa förkortningar som är i inv. toolsen ibörjan. Man fastnar inte i storyn lika bra som man gjorde i oblivion. Nej jag tycker om oblivion mer.

Så det blir 7/10 på Fallout 3.

Slem och hudkräm!

Slemmig! Fasen är skitslemmig i halsen... :S segt slem! :( Idag hade jag på mig min gallente tröja! :) Like it alot! Äntligen har jag hittat min hudkräm som funkar bäst på min hud. En hudkräm som inte kladdar bara i början. Svårt och förklara. Den är kladdig i början sedan så torkar den och ger sån mjuk o len hud. Perfekt.

Jul! Snart ...

Jul! Snart är det jul. Gick på rusta idag och fasen vad fina julsaker de hade. Hehe. Skulle köpa hantlar men det fanns bara för tunga hantlar. Är ute efter något lite mer lättare. Annars är det helt ok här. Snart helg :) Men snart är projektet över. Snart ska ni få se vårat verk vi har gjort :D


I like BIG butts and I can not lie!

Det senaste:

Nu kan du få rumpan som alla i hollywood strävar efter eller har. Med rätt kost och massa träning med pilates samt yoga kan du... nej vänta lite nu! Varför äta rätt och träna rätt när det nu finns miami's hetaste trend?


 Seriöst! WTF??? VEM köper något liknande? Detta är klart det fulaste jag sett på länge...

Min kamp mot fett

Min kamp mot fettet jag laggt på mig har börjat med. Vägde 59 innan sommaren. Nu 63. Vägde nästan för 1-2 veckor sedan 65. Så jag är lite påväg neråt iaf. Det jag har börjat göra är att väga min all-bran på morgonen. Innan kunde jag ta en fyld tallrik. Nu står det på förpackningen att en portion är 30g. Så det följer jag numera med min lilla våg. Det är en gramvåg som klarar upp till 1kg. En så kallad vanlig matvåg bara. :) Digital. Köpt på tradera för 110 kr inklusive frakt. Ett riktigt kap!

:)


blogg

hmm kanske ta och se om jag kan fixa en annan blogg på något sätt. Något som inte innehåller reklam och där man kan som här ändra stylesheets osv. Jobbar en del övertid just nu. Det har funkat bättre än vad jag trodde det skulle göra. Visst har inte så mycket tid till mig själv. Men det funkar bra och jag trivs med det jag gör!

Snart är det jul med


hits