Kod-dag

Suttit hela dagen idag o kodat. Kodat på jobbet, när jag kom hem så åt jag lite, sen så kodade jag en XML-convertor.

Ska bli riktigt spännande nu framtida månader om vart man kommer hamna på för konsultjobb. Ska bli riktigt spännande faktiskt. Man kan ju inte direkt välja, så man få se.

Annars rullar det på bra här. Tomaterna växer så de knakar...

Det enda jag går och längtar efter är en katt! Well, konstiga tjejer längtar efter barn ju. Men jag längtar efter en katt! Vill komma hem och öppna dörren och bli välkommnad. Vill ha en katt i famnen som ligger och spinner! Vill ha en katt som kommer och pumpa med tassarna på en på morgonen. Det är kärlek och mys.

Christian gillar ju inte djur. Så jag får inte skaffa något djur. "Det räcker med fiskarna"... :( Jag hoppas han ändra sig någon dag. Vill ju verkligen ha en katt!!

Dock sa han att vi hellre skulle skaffa katt än o skaffa en ungjävel så det är ju på god väg iaf! Skaffar också hellre en katt än en unge som man skiter ut som en melon.
Idagens samhälle så är det så många korkade människor som skaffar barn. Världen kommer inte bli bra.
Man borde skaffa körkort på vilka som ska få skaffa barn. Hehe... (bara en teori!).. har man knarkat så får man inte körkortet för att få skaffa barn eller att man har betet sig illa. Har man haft innehav av marujana ja då ska du inte skaffa barn.
Ordentliga, smarta och duktiga människor gör karriär, skaffar jobb, utbildar sig osv. Medans det är många korkade människor som skaffar barn... nåväl det enda jag kan tycka är att tycka synd om barnen. Varför skaffar man barn om man inte har fastarbete?? Visst om man råkar bli gravid är väll en sak. Men om man gör det med mening, slutar på piller ja eller vad som... varför gör man en sådan sak...

ajja natti nu!

Det är tuffa tider

Japps, nu har även jag/vi drabbats av finanskrisen... menmen... jag tycker folk gör fel... Folk slutar köpa saker osv, för de måste spara inför en dålig tid, vilket i sig drabbar att försäljningen på saker går minus så då klarar inte affärerna sig... Allt blir en ond cirkel! Köp saker för fasen som ni gjort innan!

Jag tänker inte snåla! Iofs behöver jag inte snåla, och det är tur för då håller iaf jag uppe försäljningen så affärerna får in lite intäkter iaf.

BTW... Det är jättekul i 0.0! :D Så kul och flyga runt o ratta!

Christian <3. Du är den underbaraste... De sakerna du säger till mig har aldrig någon sagt. Du är så mysig! Trodde aldrig någon skulle säga sånt :) Och du, för varje minut älskar jag också dig mer och mer och mer. Och även hos mig tar det aldrig slut :) Vi ska bli gammla tillsammans ;) Och spela eve-online... du o jag... :)


Saknar ord...


Såhär kallt har det vart senaste veckan. :) Brrrr

Alla <3's Dag

Jahopp ännu ett alla hjärtans dag dag igår. Älsklingen och jag åt på Thai-resturangen i skitstaun. Det var sååå jävla gott!! SÅ satans gott! Det saknar ord! Tog kyckling med chilisås och chasewnötter.
Fick en present också :) Fick en choklad fontän som man ska ha till choklad fondue. Fhy fan vad gott. Tack älskligen för den presenten! Själv fick han extra fina boxershorts av fint märke. I eve-online går det frammåt.

Som det ser ut nu så blir det att vi ska gå med i en allians.

Sen har jag igår sått tomater!! :DKörsbärstomater blir det!


Tjena Fasen!

Jag är riktigt nöjd! Mitt midjemått har gått ner 3cm på 1 månad.  Jag kan ha storlek 36-38 i tröjor. Jag kan ha 38:or i byxor.  Aldrig sett så snygg ut någonsin :D. Min BH-storlek har gått ner ca 1 kupa. Visst älsklingen tycker inte det är sååå positivt, men jag älskar det. Kommer nog aldrig få ner storleken så jag kan handla BHar i vanliga affärer, men kanske slipper köpa BHar från England iaf! Hoppas bara inte tuttarna blir sladdriga utan behåller sin fastighet... finns en risk med det när man går ner i vikt, dock så går jag inte ner så snabbt utan 1-2 kg i månadern. Sedan så röker jag inte och aldrig gjort sen så dricker jag endel vatten, så jag borde klara mig ganska bra :D
Appråpå det.
Tog o beställde bhar för 2000 kr :D hehe, det behövdes, fick dock skicka tillbaka allihopa för de var förstora men de kommer snart tillbaka igen, sen kan jag slänga de BHar jag haft i 2-3 år tillbaka. Sjukt vad de har hållt bra ändå. Nu längtar man till sommaren med så man kan få köpa badkläder! Och ska bli så kul och semestra med älsklingen och hitta på saker med honom, och under denna semestern så slipper vi flytta som vi gjorde i somras. Jävligt tråkigt och göra sånt på en semester.

Jag har så många privata projekt med igång! Jag ska sticka klart min halsduk, jag ska måla klart mina japanska lyktor, jag ska göra en scrapbook med året 2008 som har vart det bästa i mitt liv hittils! Jag ska göra en hemsida nu när jag är webprogrammerare borde jag kunna göra det gaaaanska lätt... Men jag fastnar alltid i eve-träsket när jag kommer hem. Det är inte lätt och vara Chef över 50 pers i ett online-spel, Men bakom varje framgåsrik kvinna står en lat man :D. Iofs bra att jag har saker och göra. Skulle annars bli rätt rastlös.
Ett projekt till: Jag ska odla tomater! :D Ska köpa ett miniväxthus, eller så bygger jag ett och då blir det också ett projekt :D Sedan så har jag köpt 15 olika blom-frön som ska sås på balkongen nu i vår. Det finns en hel del att ta tag i.

Det skulle komma snö ikväll/natt med. När jag var nere i källaren idag så började det komma ett par snö flingor... vi få se :)

Det är dock inte så bra nu med mig, är lite förskyld och ont i lederna och i halsen :(

Besök :)

Fick reda på idag efter att ha läst lite meddelanden, att man har iaf någon/några som besöker min blogg. Trodde ingen läste här mer än Anna, haha. Snart är jag lika stor som blondinbella... ;)

Appråpå blondinbella, så tänkte jag på let's Dance nu. Morgan! Kära Tippen! Blir så glad när jag ser honom. Var ett stort fan av tippen som liten! :) Hoppas han vinner, fasiken vad duktig han är! Appråpå Morgan... vet ni hur man stavar till det namnet?? Stort "M" och litet "organ". :D


hits