Sockerberoende! ^v^

Jaha, gjorde expressens sockerberoende test här. Kul kul! Jag fick följande:

Du fick 10 rätt av 16 möjliga Du har svarat ja på fyra eller fler av frågorna.
Du bör söka professionell hjälp av en sjuksköterska, dietist eller läkare för att göra en ordentlig bedömning av din situation och för att få hjälp att lägga om kursen.

Hehe... Vem har inte smygit med att man ätit godis för sin partner tex? Jag har inte gjort det ofta men visst det har hänt 1-2 gånger nu på jobbet. Inte mer dock. Och klart man gömmer godis när den andra glupskar i sig allt! Hur orättvist är det inte annars?? Och när någon käkar upp allt godis som man försökt gömma och betalat för. Klart som fan man blir sur! :)

Tycker de överdriver lite. Tror inte det finns någon normal människa som inte längar efter socker. Socker var svårt att få tag på förr i tiden. Och när man väll fick det så var det en belöning. Varför snusar och röker folk? Jo för det är en belöning de måste ge sig själv... vilket är helt ofattbart för oss som inte röker eller snusar, vilket vi som inte gör det har stor rätt att tycka eftersom det är ser så lögligt och oattraktivt att stå med en löglig pinne som röker ur. Gott??? Jojo... Det är gott och andas in avgasrök med. Gottis. Men liksom socker? Det smakar gott! Massa gott. Och det är en belöning. Hjärnan gillar belöningar...

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits