Jejja har fått en Idol! ;)

Hehe!

Det var jäävligt längesen man hade en idol. Typ högstadiet eller något. Amy macdonald är min nya favvorit! Haft henne som favvorit länge nu men nu måste jag bara berätta hur jävla grym hon är, Perfekt röst!

The Killer Cover:


Hon är så jäkla ball! Hennes musik är underbar och hon har världens finaste röst! :) Kan lyssna på hennes låtar om och om igen :)






Hon är gryyym! Och snygg dessutom! :)

Spikmatta!

Har vart så trendig så jag skaffat mig en spikmatta!



Hmm det är sådan hype just nu på detta så jag var ju bara tvungen att testa det :)

Jag tycker dock inte att jag känner något speciellt just nu. Idag blev jag dödstrött efter att ha legat på den. Mådde skitkonstigt och fick huvudvärk och vill bara sova just nu. Sen fhy fan vad prickig man var efteråt. Det gjorde inte ont direkt. Trodde det skulle kännas jättemycket. Men jag känner knappt något. Första gången så la jag mig med en tunn t-shirt. Men tog av mig allt direkt.

Jag kan sammanfatta det såhär: I början känns det jobbigt att ligga på den, inte ont utan jobbigt. Man kan inte röra sig eftersom piggarna är rakt in i huden. Efter en stund börjar man somna. men man somnar inte utan man ligger mellan sömn och vakenhet eftersom det är obehagligt så somnar inte kroppen riktigt. Sen så när jag nästan somnar så rycker det till i mina ben. Nerv-ryckningar i hela benet. Som gör att jag vaknar till. Konstigt.

Vi få se vad som händer med mig. Ska ligga på den 10 min varje dag iaf. Sedan 15min varje dag nästa vecka!

jag köpte min ifrån:
http://www.kotteshoppen.se/default.aspx?main=ShowProduct.aspx&prodid=1242

Nä nu är det sängen som väntar!

Tonat!

Ja då har man äntligen fått en brukaktig färg! Har vart så trött på att vara blond eller mörkblond då som det heter.
Brunetter är 100 gånger snyggare än blondiner. Dock svart är nog det fulaste färgen.

Iaf. Det blev lite mindre brunt än vad jag hade hoppats på. Hade velat ha det lite mörkare brunt, SÅ, det få det bli nästa gång. Det är lite tur att jag tog toning och inte färgning. Känns skönt och slippa att någon färg som måste växa ut osv...
Och att det blir fult när det växer fram. Detta med toning är helt klart en bättre sak. Sen luktar det inte så jävla illa som färgning gör. Såhär blev det iaf:


Bilden: Copyright Jessica Lundgren 2009

Efter:

Bilden: Copyright Jessica Lundgren 2009

Uppsatt:

Bilden: Copyright Jessica Lundgren 2009


Lite frächare och annorlunda. Me like! :)

Brunett!

På Fredag blir jag brunett! Har köpt en 24-tvättars toning som ska in. Kastanj. Hoppas det blir snyggt! Har aldrig haft annat än min vanlig färg eller ljusa blonda slingor. Så det ska bli intressant! Gonatt nu! Nu ska vi gå och sova sked här. Älsklingen älskar dig!

Äggen...

Hehe Han är nog steril. De har vaktat äggen i över en vecka sen igår så var alla äggen borta och fiskarna simmar runt hur de vill utan att vakta något :)

Menmen... hoppas det endå finns en chans att de leker till det och det blir något. Man vet ju aldrig. Läste att de kan behöva leka tillsammans några gånger innan det blir något.

Idag fick hexe (min bil) aliminium fälgar och nya sommardäck. Gissa om han var nöjd?? Och så snygg blev han! Det är han värd!
Är jättenöjd med fälgarna. Jag satt och spanade och testade olika fäljar på min bil i olika simulatorer. Och jag är nöjd att jag valde de jag gjorde. :) Och de var bland de billigaste med :)
Såhär ser de ut:



Snygga va??? mmmm!!!!!!

Ägg!!!!!!!!!!!!!

Hehe våra papegojciklider har laggt ägg! Otroligt roligt!
Trodde inte mina ögon när jag tittade igår kväll och såg massor av ägg!! Helt sanslöst! :) Kul som faen iaf!
De har hållt på och grävt nu sen jag köpte den för två månader sen. De ligger stora högar med sand överallt. de har verkligen arbetat hårt :) Växterna har de dragit upp flera gånger ifrån sanden. De möblerat om hela akvariumet sen de kom.

Bilden: Copyright Jessica Lundgren 2009
Äggen lagda på stenen.

Jag hoppas iaf det går vägen. Har läst lite på nätet och många har skrivit att många lägger ägg sedan blir det inte mer. :( Så jag håller tummarna. Därför de inte blir något är för att hanarna ofta är sterila eftersom detta är en framavlad ciklid av två andra ciklider.
Men enligt vissa källor ska det gå utmärkt men att de kan få för sig och käka romen istället. Dock nu så verkar de ta föräldrar rollen på allvar. De vaktar 24/7, hela tiden. De är agressiva och pussar på sina ägg. Jag hoppas det är en hane och en hona och att hanen inte är steril. Isåfall blir det små söta yngel!!! Håll tassar och tår för mig. Både jag och Christian är till oss. Så spännande!!!


Bilden: Copyright Jessica Lundgren 2009
Eventuellt mamma och pappa... :) Troligen hoppas jag. Som ni ser är de agressiva som attans och ska slå min kamera gul och blå. Den ena blir skit arg bara man går vid akvariumet 1-2 meter ifrån. De håller stenkoll.


Bilden: Copyright Jessica Lundgren 2009

Visst är de sööööta!! :D

Bilden: Copyright Jessica Lundgren 2009

Uterummet dag 2

Jaha, möblerna är ihopsatta nu av mig. Och jag har fått en kruka i huvudet. Skulle bära in alla brädor och skruva ihop dem inne för det var lite kallt ute. Och givetvis jag jag emot amplen som hänger i dörrhålet (jag för skylla mih själv). Och pang i huvudet och jord över hela golvet!

Iaf. Såhär snygga blev möblerna! Är riktigt nöjd:

Bilden: Copyright Jessica Lundgren 2009


Bilden: Copyright Jessica Lundgren 2009

Jag hann olja bordet med:

Bilden: Copyright Jessica Lundgren 2009

SÅ nu ligger penslen och väntar på mig. Dax och olja HELA utemöbelsgruppen. \o

Bilden: Copyright Jessica Lundgren 2009

Uterummet dag 1

Sådär. Nu är det igång med ute rummet!

Såhär såg det ut dag 1:





stökigt :)

Sol

Idag är det lagomt varmt. Varför kan inte somrana vara såhär varma endast?

Har oljat möbler idag, blev inte klar har mer och olja nämligen det vi köpte på IKEA. Så det blir till att olja på :)  Sedan ska det tas och fixas där ute och så massa blommor och grejjer. Jag HAR och göra :) Känns som jag dragit på mig en liten solbränna. Det bränns lite i huden i ansiktet :(


Såhär stora är mina tomat-plantor nu. Sorry för suddig kass bild! Hade ingen annan :)

Påsken kommer!

Jag vet jag tjatar om det! MEN jag ser sååå fram mot påsken. Behöver de 4a lediga dagarna NU...

Det är jätte stressigt på jobbet just nu... imorgon ska vi ha en release iaf :) En milstolpe iaf.

Igår så påskpyntade vi här hemma, eller jag gjorde det iaf :) Såhär fint blev det:


Bilden är copyright: Jessica Lundgren
Fjädrar så fint! (Hade grönt och svart förra året, så nu fick det bli rosa :) )


Bilden är copyright: Jessica Lundgren
Påskliljor är så fint!


IKEA

Jaha, älskligen och jag åkte och shoppade glada och sjungande i bilen bar vi iväg. Sedan så fikade vi uppe vid en gammal kyrka som jag älskar. Vill gifta mig i den kyrkan.


Bara älskar denna kyrkan!
Källa och bild ifrån:
http://sv.wikipedia.org/wiki/Hossmo_kyrka

Det är nog den finaste kyrka jag vet. Jag har en fetish... HAHA!! Neej, men jag tycker kyrkor är så intressanta. Jag är inte ett dugg kristen, utan jag tycker om kyrkor speciellt gammla kyrkor. Mina favoriter är de som inte är målade vita utan ser ut som de gjorde på medeltiden. Hossmo kyrka är ifrån 900år e.k

En annan kyrka jag tycker om också är Källa gamka kyrka på öland. Den har jag dock aldrig sett IRL. Vill väldigt gärna se den i verklighet.

Källa och bild ifrån: http://sv.wikipedia.org/wiki/K%C3%A4lla_%C3%B6dekyrka

IAF, vi satt och mös i solen sedan så bar det iväg till media mark där handlade jag mitt Resident Evil 5 spel :D Hittils tycker jag absolut det är bra.
Sedan så köpte vi endel på IKEA. Ska bli så kul och få göra fint ute på balkongen. Idag så solade jag på balkongen och tittade ut över alltihopa. Några snorungar sprang och lekte och förstörde min lugn o ro.

Nu denna veckan är det påsk med! Kan inte komma på vad jag ska ge älsklingen i påskägget. Godis är så tråkigt och förra året fick han sin favvosnus så i år vet jag inte vad jag ska hitta på, men jag har några bra ideer endå :) hehe heeemligt.

Nej nu är de sova och upp till stressen på jobbet..

hits