Kolmården ftw!

Sitter på hotelet nu! Har 3 timmar på mig att surfa för 50 kr.

Idag så har vi vart på kolmården. Tur vi tog 2 dagars-passet. Vi har haft fullt upp hela dagen. Och har saker kvar att göra och se ;) Så det var tur. Tigrarna var B-E-A-U-T-I-FUL. Jag älskar ju tigrar så jag kunde inte sluta kolla på dem. Helt sanslöst att de är en utdöende art. Folk är grymma... De är ju så underbara. Så tänker nog dem som jagar dem också för deras päls så. :( Jag gillar dem dock levande tack!

Delfinerna var väldigt söta med! Dock tyckte jag det var lite för mycket skådespeleri och förlite show. Hade velat se mera av dem.

Linbanan var uschusch. Trodde den skulle gå sönder när som. Usch.. Men vi klarade oss. Jag fes ett X antal gånger i den där linbanan, och när de öppnade och frågade om vi skulle gå av så skämdes vi som fasen. Men vad fan, är man nödig så är man.

Gibbon-apan var underbar med. Fattar inte hur de klarar svinga i träden som de gör. Helt sanslöst. :)

Safarit var jag lite besviken på att det var så litet. Jag trodde det skulle vara mycket större. Jag jämnförde det väll med eriksberg i Karlshamn. Där safarin är ca 1mil lång.

Men gud vad bra vi har haft det idag. allt vart toppen!

Sen så hittade jag MASSOR av fina affärer som sålde kinesiska och indiska och afrikanska saker. Så nu ska det inredas. Speciellt med kattdjur! Sedan hade de endel kinesiska saker som vi redan har som tema i vardagsrummet. Så det ska bli kul att gå imorgon då jag får shoppa också.

Måste spara pengar med till nya soffor. Så jag ska inte ta och shoppa allt för mycket :) Sedan så ska kanske vi göra en annan sak med om 1 år som vi ska spara till... *heeemligt*

Bilen funkat bra hittils...  *peppa peppa ta i träd*

Förresten! Aldrig vart så arg som idag i trafiken! Det kom upp bilar i en refug brevid oss som körde på motorväg, tror de heter accelerations-refug. Iaf. Så vägrar personen att släppa in mig i innersta spår så de som kommer i anslutande refug kan köra upp på motorvägen! Var skitförbannad!! Jag blinkar, han ser det men ska endå köra förbi! Jag började blinka långt innan han började köra om och sen när jag väntat i 1-2sek för att se om han släppte in mig så gasar han istället!

Sen hände samma sak igen. Blir man arg eller arg???? Jag är långt ifrån en person som blir löjligt barnsligt arg i trafiken, avskyr sånna personer som beter sig lika illa som de som gör fel genom att vara arg och gasa och personer som räcker finger borde ha ett skott i huvudet.
Det ska mycket till innan jag blir arg i trafiken. Men då blev jag riktigt arg efter de två nonchalanta sakerna.

Imorgon kolmården igen och shoppa kinesiska saker!!! Weeehooo. Sen om 7 dagar är det jobb igen...

Kommentarer:
Postat av: Anna

Var ni besvikna på safarit? jag tyckte det var jättebra=) ALla djur var ju så mkt närmare än de inne på kolmådern. =)


Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits