New Moon

Igår såg jag New Moon i Karlskrona bio. Visste först inte om det var ett skämt alltihopa med Bion. De har ju öppnat ny bio nu i Karlskrona. Man går in genom en liten dörr, upp för massa trappor som ser ut som att man går i ett gammalt lägenhetskomplex. Vi fick stå och köa i dessa trappor en bra stund. Sedan så kommer man in och de har nästan slut på pocorn. Och ingen riktig läsk och stället var skit trångt att få plats i att köpa saker (eftersom man fick köa). Dock.. man kommer in i bio salen. INGA huvuden framför sig. Ganska OK med benytrumme. Bra ljud och stooor bild. Helt klart mycket bättre. Kändes dock som att sitta i en aula på något vis. Vet inte om det var belysningen eller vad det var. Ganska så "kalt" ställe, inte mycket inredning.

Till filmen nu då:

Alldeles för mycket Drama och Romans. Verkligen en "Tjej-film". För lite action. ALLDELES för mycket fjortisar på bion... Och alla skrek i slutet av filmen. Varför får ni se själva när ni ser filmen :) Men att alla skrek i slutet så jävla löjligt och otroligt irriterande.
Dock var filmen fänglsande. Har aldrig sett en film som kan göra upp stämmningen och sån kärlek mellan två personer så bra. Det känns så äkta. Så otroligt bra. Man kan inget annat än att bli kär i filmen eftersom den utstrålar så mycket kärlek och så mycket vilja och hopp. Samtidigt som att det gör så ont på många ställen. Jag rekomendera varmt denna filmen.


Kommentarer:
Postat av: Anna

Ja visst var den bra! Fast jag tycker nog att första filmen var liiite bättre:) Det ska vara mkt kärlek!:)


Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits