Blondinbella Jonsson!

Expressen

Hon är mer blond än vanligt för mig just nu. Sanslös litet barn som fått en guldsked i munnen från födslen!

"Det är inte rätt att tjuva"... säger hon. NEHÄ????? Det säger du lilla hjärtegull? Är det inte rätt? Är det rätt att du genom att bara skriva ett blogginlägg per dag och endå tjäna 50 000 kr i månadern på din blogg? Är det rätt att en person som jobbar som en toker varje dag och endå efter skatt får ut 12 000 kr? Skulle du och ditt ansikte klara av den summan eftersom du lägger flera 1000 kr i månadern på ditt utseende?

Från blondinbellas blogg: "Tage Danielsson som har skrivit Karl Bertil Jonsson var en extrem socialist och det märks tydligt. Och jag ogillar att julafton ska förknippas med en konstig förvrängd bild av att stora tjocka kapitaliser suger ut fattiga."

Så det tycker du? Okej, men hur är det inte med all julhandel? Är inte julen nu mera endast till för dem som har råd?  Suger inte affärerna ut de fattiga? Nu köper vissa julklappar på kredit. Har du någonsin fått en jul där du endast fått en bok på franska och du blivit överlycklig? Nej för jag tror du är bortskämd som fått allt du velat.
Och om Tage Danielsson nu var en extrem socialist, OCH?? Vad är ditt problem? Jag förstår verkligen inte dig, blondinbella. Jag förstår inte hur självisk en person kan vara. Och om du nu

Sedan så eftersom du har god ekonomi, varför inte köpa julklappar till alla som behöver det och förtjänar det?? Med förtjänar menar jag inte till personer som har givit dig något. Om du nu är en sådan förebild. Varför skänker du inte dina pengar till de fattiga? Eller tror du att alla kan få det så bra som du och alltid ha möjlighet till jobb?

patetiskt...

Kommentarer:
Postat av: Anna

Ja, så surt att en som bloggar tjänar så mycket pengar! Sån orättvisa!

Postat av: Anonym

Visst är hennes ideér knäppa om Jonsson.. men i grund och botten tycker jag att man ska respektera allas leverbröd, hon har skapat en "Grej" dvs bloggen som hon tjänar mkt pengar på! Fine! hon hade idén hon vann på den ! :)

2009-01-28 @ 18:01:56

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits